vizipipa bérlés

Vizipipa bérlés otthonra és rendezvényre

Budapest, Nagykáta, Jászberény, Tápióbicske, Szentmártonkáta, Tápiószentmárton, Tápiószele, Tápiószecső, Tápióbicske, Farmos, Cegléd.

Vizipipa bérlés kerti partira, ballagásra, esküvőre és céges rendezvényre

Céges rendezvényt, családi bulit tartasz vagy egyszerűen csak kikapcsolódnál kicsit a haverokkal? A vizipipa garantáltan emlékezetessé teszi az eseményt!

Többé nem kell attól tartanod, hogy akárcsak egy unalmas perc is lesz, hiszen a sisházás feldobja a hangulatot az első perctől kezdve, legyen szó születésnapi buliról, ballagásról, esküvőről, házibuliról vagy bármilyen rendezvényről.

Nem gond, ha nem értesz hozzá, hiszen mi amellett, hogy biztosítjuk számodra a vizipipát és a használathoz szükséges összes eszközt, megmutatjuk, hogy hogyan tudod kihozni belőle a maximumot. Emellett pedig bármikor elérsz Bennünket telefonon vagy chaten, így nem kell attól tartanod, hogy nem tudod használni a vizipipát.

Miért válassz minket?

Vizipipa bérlés egyszerűen

A vizipipa ma már könnyedén elérhető bárki számára anélkül, hogy több tízezer forintot kidobna rá. Nem kell, hogy egy szekrény tetején porosodó régi vackot használj, a mi eszközeink garantáltan a legjobb minőséget képviselik és folyamatosan karban vannak tartva.

Ma már pénztárcabarát áron juthatsz hozzá, így felejthetetlenné teheted a születésnapodat, névnapodat vagy egyéb összejöveteledet.

Éld át a vizipipázás felemelő élményét és bérelj vizipipát akár már ma!

Nem csupán a vizipipát biztosítjuk, adunk hozzá mindent, ami a használatához kell és meg is mutatjuk hogyan tudod használni.

vizipipa bérlés

mire lesz szükséged?

Saját bejelentett lakcímre és az azt igazoló dokumentumra (lakcímkártya). (A bérlő vagy nevére.) Céges bérlés esetén telephely megjelölésre lesz szükség.

A vizipipát kizárólag 20.000 Ft kaució megfizetése után tudjuk rendelkezésedre bocsátani. Ez a kollégánknál személyesen is intézhető. (Céges bérlés esetén nincs kaució.)

vizipipa bérlés

Az 1 kivezető csővel rendelkező prémium vizipipa bérleti díja egy alkalomra mindössze 3 990 Ft. Emellé vásárolható ásvány és öngyulladó faszén egységes, 2 990 Ft-os áron. (A pipa önmagában is bérelhető.)

Magánszemély esetén kitöltendő.
Céges bérlés esetén kitöltendő.
Céges bérlés esetén kitöltendő.
Akkor válassz csak, ha szeretnél hozzá ásványt. (Anélkül is bérelhető.)
Ezen a napon kerül hozzád a vizipipa.
Ezen a napon kerül vissza a vizipipa.
Hol kerül használatra a vizipipa? Kérjük pontos címet írj!

ha kérdésed van

Jelenleg csak 1 típusú vizipipa elérhető nálunk. Ez a Mya MX 4000 prémium kivitelű vizipipa, amely 1 kimeneti csővel rendelkezik és nem bővíthető.

A vizipipa sértetlen visszaszolgáltatását követően a kaució 100%-a visszajár.

A bérlési időre megjelölt ár 1 alkalomra értendő.

Nem, a vizipipa személyesen is átvehető a nagykátai telephelyünkön. (2760 Nagykáta Tüzelő utca 5.)

A szállítás kiindulópontja Nagykátától értendő és az oda-vissza utat tartalmazza.

A szállítás Nagykátán ingyenes.

  • 0-20 Km: 2 990 Ft
  • 21-50 Km: 4 990 Ft
  • 51-80 Km: 7 990 Ft

80 Km-t meghaladó bérléseket egyedi elbírálással teljesítünk.

Az 1 kivezető csővel rendelkező vizipipa bérleti díja 24 órára mindössze 3 990 Ft.

Az alapdíjba csak a vizipipa bérlési díja tartozik bele. Ásvány és öngyulladó szén egységes 2 990 Ft-os áron vásárolható mellé.

elérhetőség

Telefonszám: +36 70 216 9829

Email cím: hello [kukac] induljonabanzaj.hu