Pavilon bérlés rendezvényre: 3 esemény, amit tökéletessé tesz egy pavilon

pavilon budapest

Sok év tapasztalata azt mutatja számunkra, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mit jelent pontosan a pavilon. Pavilon bérlés alatt legtöbben rendezvénysátorra gondolnak, azonban a pavilon alatt inkább a party sátrat értjük. Olyan party sátrat, amely néhány ember befogadására képes. Jellemzően kisebb rendezvényekre bérlik.

De egy pavilon jó választás lehet kerti esküvőre, ballagásra, születésnapi vagy névnapi bulira és céges rendezvényre – vásárra, expora – is.

Általános pavilon méretek: 3×3, 3×6, 3×9

Pavilon bérlés rendezvényre

Amennyiben kisebb sátorra van szükséged, akkor mindenképpen pavilon bérlés a megfelelő választás számodra. Gyorsabb felállítani, könnyebben fűthető, ráadásul olcsóbb is.

Egy pavilon ugyanúgy berendezhető sörpadokkal és hőgombával is.

Pavilon, party sátor kinézete:

pavilon bérlés
Pavilon bérlés rendezvényre

Nézzünk 3 eseményt, amelyen pavilonra lehet szükséged.

1. Pavilon bérlés születésnapi bulira

Ha csak néhány fős születésnapi bulit szervezel az udvarodra, vagy egyéb szabadtéri helyszínre, akkor kiváló választás lesz egy pavilon.

Könnyedén feldíszíthető bármilyen születésnapi hangulatú dekorációval.

Ajánlott cikk: Szülinapi zsúr szervezés gyerekeknek: 5 tanács a tökéletes gyerekzsúrhoz

2. Pavilon bérlés kerti esküvőre

Amennyiben szabad térre szervezed az esküvődet és körülbelül 10-15 fővel kalkulálsz, akkor egy pavilon lesz a legköltséghatékonyabb választás.

Rendkívül dizájnos, könnyen fűthető/hűthető, megóv a környezeti viszontagságoktól, legyen az eső vagy erős napsütés.

Abban az esetben is érdemes elgondolkodni egy pavilonon, ha egyébként egy vendéglátó egységben tartjátok a nagy napot. Egy pavilon ugyanis remek beszélgetős kuckó vagy kiszolgáló helyiség lehet.

Ajánlott cikk: Olcsó esküvő: 6 tipp az olcsó, de emlékezetes esküvőhöz

3. Pavilon bérlés céged rendezvényre

A kitelepülések, vásárok, expok és egyéb céges rendezvények zöme el sem képzelhető pavilon nélkül. Egy pavilon segítségével otthonosabbá és sokkal észrevehetőbbé tehetjük a rendezvényünket.

Lehetővé teszi, hogy legyen hol “fogadni” az érkező ügyfeleket. Mindezek mellett pedig biztonságérzetet ad és véd az eső, valamint a nap elől is.

Pavilon bérlés ár

Egy pavilon, tekintettel arra, hogy kisebb és gyorsabb felállítani, jelentősen kedvezőbb áron bérelhető, mint egy rendezvénysátor.

Mérettől függően 7.990 és 19.990 Ft között bérelhető.

Pavilon bérlés útmutató

Amennyiben pavilont szeretnél bérelni, az alábbi teendőid lesznek:

1. Válassz méretet! (3x3m, 3x6m)

Válaszd ki, hogy pontosan milyen méretű pavilonra (vagy pavilonokra) lesz szükséged. Ez nagyban függ attól is, hogy milyen típusú rendezvényre szeretnél pavilont bérelni.

Továbbá függ attól is, hogy milyen berendezése lesz a pavilonnak. Ha például sörpadot is fogsz bérelni, nagyobb sátorra lesz szükséged. (Egy sörpad 180 cm hosszú, 50 cm széles)

Az alábbi méretek közül választhatsz: (3x3m, 3x6m)

2. Válassz kiegészítőket!

A pavilonba hűtést, fűtést, sörpadokat, asztalokat, éttermi eszközöket, vízipipát, hangfalat és egyéb más rendezvényeszközt is bérelhetsz.

3. Add le a rendelést!

A rendelést weboldalunkon keresztül, illetve telefonon: +36 70 216 9829 és emailben (hello@induljonabanzaj.hu) is leadhatod.

Konklúzió

A pavilon bérlés sok esetben a legjobb opciót jelenti. Legyen szó esküvőről, céges rendezvényről, születésnapról vagy bármilyen más eseményről, a pavilon bérlés egyszerű, gyors és rugalmas megoldás.

Ajánlott cikkek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Call Now Button